Voordelig de beste hosting

Windows, Software , Downloads, Beveiliging, Computerproblemen? Op dit forum helpen we elkaar aan een optimaal Internet Plezier.


Voordelig de beste hosting

Berichtdoor liefdenetwerk » wo 11 jul 2012, 16:24
Welke is de beste Hosting?

Er zijn heel veel hosting aanbieders op de markt en de een bied vaak nog meer dan de andere en daardoor zien consumenten, particulieren en bedrijven, vaak door de bomen het bos niet meer. Om enkele hosts te noemen:
Stratos, One.com Mijndomein, Hostnet, Webreus.

Het ICT team van Liefdenetwerk heeft de hosting aanbieders vergeleken en getest. Mijndomein.nl blijkt handig om een domein vast te leggen en een leuke maar eenvoudige site te bouwen. Wilt u via Mijndomein.nl een Wordpress, blog of forum of andere toepassing installeren dan zult u dat echter handmatig moeten doen en daar komt wel het een en ander bij kijken. De bereikbaarheid van Mijndomein.nl is minder goed.

In de meeste gevallen zal een iets duurdere host de betere keuze zijn en dan heeft u de keuze uit een veelheid aan mogelijkheden, bv om een professionele website te runnen, en een site of blog die ook heel snel inlaad, een een host die
een optimale veiligheid bied en voorziet in alle mogelijke toeters en bellen zoals one click toepassingen die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn als u met de tijd meegaat. Bovendien worden er tegenwoordig veel hogere eisen aan de veiligheid gesteld omdat er steeds meer hackers op het internet actief zijn die uw gegevens willen stelen.

Afbeelding

De beste, goedkoopste ,meest veilige host met de beste service blijkt uit de testresultaten YourHosting te zijn .

U kunt bij YourHosting uw nl domeinnaam laten registreren voor een euro inclusief BTW. De pakketten zijn zeer gunstig geprijsd en de mogelijkheden zijn onbegrensd. YourHosting bied een zeer goede service, hetgeen bij de andere providers wel eens te wensen overlaat.

Door de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en de optimale service is Yourhosting uitgegroeid tot de grootste shared hosting- en domeinregistratieprovider van Nederland. Professionele sales- en helpdeskmedewerkers staan overdag en ook 's avonds en in het weekend voor U klaar. YourHosting werd door de vakbladen meermaals uitgeroepen tot beste Host van Nederland.

Optimale Veiligheid

YourHosting heeft state-of-the-art apparatuur in optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Behalve de interne redundantie van een server (alle componenten zijn dubbel uitgevoerd) hebben zij meerdere reserveservers klaar voor gebruik. Het serverpark voldoet aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. De servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd door de meest geavanceerde firewalls.Door dagelijkse dubbele backups en de High tech infrastructuur bent u 24 uur per dag verzekerd van optimale veiligheid.

Bij Yourhosting zit je goed voor domeinregistratie en webhosting. Wil je een eigen website maken? Probeer dan de gratis sitebuilder of installeer snel eenvoudig een softwarepakket met Joomla hosting en WordPress hosting. Liever een webwinkel? Dan installeer je snel en eenvoudig osCommerce of Zencart met onze osCommerce hosting en Zencart hosting. Naast de goede bereikbaarheid, gaat Yourhosting altijd wel een stapje verder. Met de "one click" installaties kunt u vrij snel een complete toepassing installeren hetgeen een hele boel werk en tijd bespaart als u dat alles zelf handmatig zou moeten doen bij een andere host.

Samengevat bied YourHosting de beste kwaliteit door bereikbaarheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie.

rating: * * * * * Uitmuntend.

Onderzoek Rapport

LN TP: Your Hosting volgens ondernemers beste hosting

Your Hosting beste ICT bedrijf. Wie geeft de beste service, welk bedrijf heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding? Voor de tweede keer onderzocht TNS NIPO in opdracht van Sprout de beste dienstverleners van Nederland. Alle respondenten waren directeur-eigenaar van een bedrijf met maximaal tweehonderd werknemers, zowel Sprout-lezers als andere entrepeneurs. De lijst bevat zeven sectoren, van advocaten en notarissen tot leveranciers van telecommunicatie, meer dan 400 bedrijven. Bijna 2500 ondernemers gaven hun mening, met soms verrassende resultaten.
Microsoft en KPN onder de maat

Onderaan het lijstje met ict-bedrijven stond Tiscali, met prestaties op onderdelen die de kwalificatie 'dienstverlening' eigenlijk niet meer rechtvaardigen. Tiscali komt overigens voor het laatst voor in dit onderzoek aangezien de Nederlandse activiteiten zijn overgenomen door Telfort, dat op zijn beurt een tijdje geleden weer is overgenomen door KPN. Zo kun je allerlei ict-diensten kiezen, van Telfort of Planet Internet Het Net, maar komen ze door overnames steeds vaker uit dezelfde hoge hoed, in dit geval die van KPN. Het moederbedrijf zelf staat op nummer 12 in de ict lijst, met waarderingscijfers die niet overhouden. Ook laag in de lijst staat Microsoft. 54 respondenten specificeren hun op- en aanmerkingen in negen onderzoeksonderdelen, in de wetenschap dat klachten in geval van Microsoft net zo weinig effect hebben als klachten over het weer. Dat houdt ook nooit op.

Your Hosting bewijst dat een snelle groei in omvang niet direct hoeft te betekenen dat het serviceniveau achterblijft. In de top 100 behalen zij de hoogste notering onder webhosters en in de ict-sector voelt Google met haar nummer 1 notering de hete adem van de Zwollenaren in haar nek.

Your Hosting laat naast KPN en Microsoft grote namen achter zich als Paypal, Siemens, XS4all, Dell en HP.

"Met het intoetsen van de zoektermen 'eigen website online' kom je terecht bij Your Hosting uit Zwolle, bij wie je je eigen website online kunt laten zetten. Van een ander niveau dan Google maar net zo goed in wat ze doen, Your Hosting. 'Jong, snelgroeiend, dynamisch', een goed product dat zich totnogtoe vooral via mond-tot-mondreclame verspreid, werken bij Your Hosting moet een beetje voelen als werken bij Google in de begindagen. Als het goed is, dan komt het wel, en Your Hosting is goed: in de Sprout 100-afdeling ICT het beste bedrijf op maar liefst 5 onderdelen." aldus Sprout in haar toelichting op de hoge notering die zij de webhosting provider toekennen.

En dat gaat nog even door: "Beste bedrijf in deze sector op het gebied van tijdplanning, budgetbewaking, prijs/kwaliteitverhouding en onafhankelijkheid van advies.

Google is een wereldbedrijf uit Californie, Your Hosting is een jong enthousiast bedrijf uit Zwolle, waar veel moois mogelijk is. Zoals domeinnamen registreren, je website op internet laten zetten (webhosting) en met een handig doe-het-zelfpakket je eigen website bouwen. Dat alles voor weinig geld. En dat gaat nog even door: YourHosting werd verkozen tot het beste bedrijf in deze sector op het gebied van tijdplanning, budgetbewaking, prijs/kwaliteitverhouding en onafhankelijkheid van advies.


redlove Liefdenetwerk.nl
YourHosting bied de beste kwaliteit door bereikbaarheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie.
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Internet Support

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten