Probeer G Suite cloud productiviteits pakket kosteloos veertien dagen uit.

VPS Virtual Private Server voordelen

Windows, Software , Downloads, Beveiliging, Computerproblemen? Op dit forum helpen we elkaar aan een optimaal Internet Plezier.


VPS Virtual Private Server voordelen

Berichtdoor liefdenetwerk » do 01 mei 2014, 08:12
:?: Wat is VPS?

VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Met een VPS pakket heb je dezelfde mogelijkheden als met een eigen 'echte' dedicated server. Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem die volledig gescheiden is van andere VPS-en en geeft je alle flexibiliteit om zelf instellingen te beheren en software of services te draaien.

:?: 1. Welke technische eisen heb je?

Voor de meeste websites is shared hosting de beste keuze, al zijn de mogelijkheden voor software-installaties beperkter. VPS daarentegen geeft je alle vrijheid op technisch gebied. Wil je bijvoorbeeld zware software als Magento of Java-programmatuur gebruiken, PostgreSQL in plaats van MySQL, Nginx in plaats van Apache, etc. dan kun je het beste kiezen voor VPS.

:?: 2. Hoe afhankelijk ben je van je website?

Met shared hosting sta je met meerdere klanten op dezelfde server. Deze klanten hebben allemaal invloed op de stabiliteit van de server. Met VPS heb je het alleenrecht over de resources van je (Virtual Private) Server en is de stabiliteit beter gewaarborgd. Je hebt hiermee dus het minste risico op storingen.

:?: Managed of Unmanaged VPS?

Kies voor Unmanaged VPS als je alle technische kennis in huis hebt om een server te installeren en te beheren. Met Managed VPS beheert de hoster je server inclusief updates, beveiliging en 24/7 monitoring, en kun je vertrouwen op de expertise van onze medewerkers bij calamiteiten.

:?: 3. Hoeveel prestatiekracht heb je nodig?

Heeft je website af en toe veel bezoekers en dataverkeer nodig, kies dan voor shared hosting. Met shared hosting maak je samen met andere klanten volop gebruik van alle resources, waardoor je website meer piekvermogen heeft als dat nodig is.

Heeft je website structureel veel bezoekers en dataverkeer nodig, kies dan voor VPS-hosting, met meer stabiliteit en snelheid. Alleen de grootste VPS-pakketten kunnen echter het piekvermogen van shared hosting evenaren.

Als je een VPS-pakket samenstelt is het belangrijk de juiste hoeveelheid RAM en CPU’s te kiezen. Verder is het nodig om te weten hoeveel dataverkeer en schijfruimte je nodig hebt.

512 MB RAM is geschikt voor lichte applicaties zoals een DNS- of mailserver, WordPress-blogs en lichte websites.
1024 MB RAM is geschikt voor middelgrote websites met bijvoorbeeld Joomla! en systemen als DirectAdmin.
2048 MB tot 4096 MB RAM is geschikt voor grote (load balanced) websites en zware applicaties.

:?: 4. Wat ben je bereid te betalen?

Wil je zowel verhoogde stabiliteit als een groot piekvermogen, neem dan minimaal een VPS 3-pakket. Heb je een beperkt budget, maak dan een afweging welk van deze elementen je belangrijker vindt (verhoogde stabiliteit van VPS of het piekvermogen van shared hosting).

:!: Kwaliteit

Afbeelding

Met Yourhosting kies je voor maximale prestaties en minimale impact bij een eventuele storing. Wij hosten je VPS op state-of-the-art apparatuur van A-merken in optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle hardwarecomponenten zijn dubbel (redundant) uitgevoerd.

:?: Wil je direct een VPS bestellen?

Weet je al wat een VPS is en wil je direct bestellen? Dan hoef je alleen nog maar te kiezen of je een Unmanaged VPS (zelf beheren) of een Managed VPS (volledig beheerd en onderhouden door Yourhosting) wilt bestellen. Een Unmanaged VPS is vrijwel direct na bestelling beschikbaar.

Unmanaged VPS € 5,- per maand

Beheer je VPS met maximale performance, stabiliteit en snelheid. Configureer je VPS online en ga binnen enkele minuten van start.

Managed VPS Voordelen

Direct beschikbaar
Looptijd 3 maanden
24/7 SLA’s
Multi-level security
Groen datacentrum
High-available redundant netwerk
State-of-the-art, redundant hardware
Deskundige supportafdeling

VPS-controlepaneel
support tickets beheren
naar een ander pakket upgraden
de actuele status van je VPS bekijken
dataverkeer en statistieken bekijken
handig e-mail, websiteruimte, databases en back-ups beheer met de Hostingmanager.

Managed VPS (Wat is VPS?) is geschikt voor zakelijke en grotere websites die de flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server nodig hebben, en voor websites die gebruikmaken van onderdelen die minder goed op shared hosting presteren.
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Internet Support

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten