Vacatures via Careerjet.nl

Nederland is verkocht aan Brussel meneer Wilders

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Nederland is verkocht aan Brussel meneer Wilders

Berichtdoor liefdenetwerk » za 25 jan 2014, 14:57Beste landgenoten, bezoekers

Wat kan Wilders doen? dan praten, mensen bang maken en van alles beloven?

Wilders heeft zich in het verleden laten verleiden om samen te werken met de meest asociale en slechte partij van Nederland, en wel de VVD. Het politiek bestel is intussen door het zaaien van chaos, het toneelspel van leugens en bedrog door heersen en door te verdelen verworden tot een poppenkast met laffe poppen op het pluche waarin van enige passie en liefde voor Nederland en alle burgers nauwelijks sprake meer van kan zijn

In een democratie kiezen burgers de regering die de burgers moet dienen en wetten maakt, daar word meestal om gevochten en gedebatteerd door partijen die voor en tegen zijn of meelopen of zich zelfs afkeren van de rest. De meerderheid beslist uiteindelijk. Soms komen ze er echt niet uit en maken ruzie, dat valt een kabinet maar dat is bij de regering Rutte niet het geval omdat de partijen stiekem een verbond hebben gesmeed. Zo heeft Samsom ervoor gekozen om met de grootste vijand van de arbeider samen te werken en wel de VVD en het land in de grootste ellende gestort door van alles goed te keuren dat beslist niet door de beugel kon. Andere partijen doen niks of willen niet samenwerken en een vuist maken tegen de vernietiging van het sociaal stelsel en de democratie en tegen corruptie. Er zijn meer kamer leden die op het pluche zitten , zich hebben overgegeven en niet eens meer ondernemen tegen de asociale regering Rutte.

Doordat Rutte de democratische rechten heeft verkocht aan de EU en de verdragen als een afgericht schoothondje volgt, hebben Nederlanders ook geen inspraak meer in een regering die zich houd aan wat er in Brussel door het Europees Hof word bepaald. Zo hebben door toedoen van Rutte en Samsom Nederlanders VRIJWEL NIETS meer te zeggen want de wetten worden in Brussel bedacht en uitgevoerd, of er nu wel of niet een grote meerderheid voor of tegen is in Nederland.

Geld is steeds nog macht

Welke wetten ook worden bedacht, het gaat om de knikkers en zij die het meeste geld hebben bepalen doorgaans wat er gebeurd en zo zien we dat landen als Duitsland steeds meer te vertellen krijgen over ander lidstaten ,steeds machtiger worden en er heel wat lidstaten zijn die amper een stem hebben in het grote Europa en straat arm zijn. Nederland zal zoals het nu onder Rutte doorgaat over enkele jaren niets meer zijn dan een EU bananenrepubliek met miljoenen werklozen en een ongekende armoede en tevens een land met een elite top die alsmaar rijker word en als het volk in opstand komt
er snel vandoor gaat met het van de burgers geroofde kapitaal.

Steeds vaker hebben we gezien dat bedrijven waar Nederland zo trots op was en die het goed deden en waar veel mensen hun brood mee verdienden dan ook ijskoud aan de hoogste bieder werden verkocht, en de managers en aandeelhouders waaronder politici snel het land verlaten met een gigantisch fortuin en " joost" mag weten waarheen en wat ze met dat geld allemaal doen. het resultaat van dit gedrag is dat heel veel landgenoten hun baan verliezen en de economie ernstig word beschadigd door de zakkenvullers die hun straf ontlopen doordat ze beschermd worden door de elite en zich uit de voeten maken door de mazen van de wet.

Rutte en zijn yuppies lachen maar en maken er een puinhoop van

Omdat miljarden verkeerd worden besteed, er steeds meer word bezuinigd, kosten stijgen door hoge tax, en steeds meer mensen hun baan verliezen, enorm veel goeds verloren gaat door ondoordacht ronduit slecht management en reorganisatie, en het leven alsmaar duurder word door de hogere belastingen die Rutte oplegt etc gaat Nederland helemaal kapot.Dat is het vernietigende werk van Rutte die niet capabel is om Nederland uit de crisis te leiden en waardoor de crisis de komende jaren niet alleen zal voortduren maar vele malen erger word dan ze nu als is tenzij Rutte en zijn asociale pruts regering verdwijnt en het roer drastisch word omgegooid door een nieuwe en betere regering waarin De SP de meest geschikte , de best betrouwbaarste en de grootste partij van Nederland de leiding neemt.

De regering Rutte heeft 6 miljard euro en dat is pas het begin van het peperdure project besteed aan de JSF, terwijl ruim drie kwart van Nederland er tegen was.Eveneens heeft de regering Rutte miljarden van burgers belasting geld ten onrechte besteed aan Griekenland en nog veel meer miljarden opgemaakt aan ondeugdelijke zaken die Nederland niet ten goede komen en de economie ernstig hebben beschadigd. De lijst van schandalen, diefstal en en corruptie bij de VVD is eindeloos,en ongekend in de geschiedenis van de vaderlandse politiek. Deze misdadigers zijn vrijwel allemaal zo vrij als een vogel en niet gearresteerd en een paar maar zijn er berecht. Ze hielden hun kapitaal dat in beslag genomen had moeten worden en eerlijk verdeeld onder alle gedupeerden. Voorbeelden van bedriegers vind je overal en weglopers die met de buit ervandoor gaan zoals WOUTER BOS die miljarden spendeerde aan de door corruptie geteisterde omvallende banken waar minstens 40 miljard verloren ging door bedrog, top lonen en bonus. De burgers moesten de torenhoge schulden van de elite dieven betalen, eenzelfde elite gezelschap dat Nederland schaamteloos leeg rooft en aan de rand van de ondergang brengt onder leiding van Rutte.

Steeds hogere belastingen worden door Rutte en Samsom opgelegd, met zeer nare gevolgen, de werkloosheid is het hoogste sinds het einde van WO II , anders dan in landen als Duitsland waar door een meer sociale regering en een politiek van lastenverlichting en investeren het juist wel met alle burgers en bedrijven stukken stukken beter gaat. Op tal van lijstjes staat Nederland door het beleid van Rutte helaas onderaan of op een veel lagere plaats dan eerst toen Rutte nog niet aan de macht kwam. Het word voor steeds meer mensen tevens aannemelijk dat er KIESBEDROG heeft plaats gevonden en veel stemmen op partijen als de SP en de PVDD niet eens meegeteld zijn.

Rutte heeft ook de Zorgtop, topbestuurders,bankdirecties en yuppies die honderden miljarden schulden hebben gemaakt alsmaar rijker gemaakt. De burger moest betalen, burgers spaargelden en pensioenen werden weggeroofd met als gevolg nog meer crisis werklozen armoede en ellende.

De regering Rutte legde geen sancties of gevangenisstraf op aan misdadigers maar beloonde ze met miljoenen aan bonus. Rutte heeft er ook voor gezorgd dat de leden van het Koninklijk Huis, die toch al multimiljardair waren, per januari 2014 extra geld erbij kregen. Al deze helden politici, zorgtop, directies en de leden van het Huis van Oranje waren TOTAAL niet bereid ook maar een euro in te leveren zelf niet het Oranje Huis en Rijkste Koningshuis van de wereld met een vermogen van 500 miljard euro.

De welvaart van Nederland is vreselijk slecht verdeeld en het meeste geld in Nederland op aan zakkenvullers politici en geldwolven die geen snik geven om NEDERLAND en de medemens. Dat is de realiteit.

Stem je op de PVV of "één pot nat", de democratie en de sociale voorzieningen worden afgebroken en de rechten van de mensen waar hele generaties voor hebben gestreden worden door Rutte ondergeschikt gemaakt aan EU wetten.

Afbeelding


De zorgsector is onder Rutte een zwijnenstal waar 10 000 topbestuurders bedragen van 500 000 euro en meer per jaar exclusief bonus verdienen en steeds meer graaien. Geen van alle misdadigers is bereid geld in te leveren om de schrijnende tekorten op te lossen en om de steeds groter wordende kloof tussen arm en rijk te overbruggen.

Honderd duizenden zieke landgenoten staan op wachtlijsten, 100 000 mensen meer verloren door de regering Rutte hun baan in de zorgsector, met zeer nare gevolgen ten dien. De werkloosheid loopt door het Rutte beleid alsmaar hoger op en is ongekend, en ga zo maar door ...elke dag gaan 200 bedrijven over de kop doordat Rutte het land kapot bezuinigd.

:!: Wist u dat meer dan 2 miljoen mensen aan de grenzen van alles gaan kopen in Belgie en Duitsland?

Hierdoor lijdt Nederland voor nog eens 100 miljard euro per jaar VERLIES.

Heel wat producten zijn daar stukken voordeliger en dat komt door het ASOCIALE TAX Beleid van Rutte

:!: Elk jaar komen er alleen al 100 000 mensen van jong tot oud bij met diabetes die zorg behoeven. Nu zijn er al schrijnende tekorten in de zorg en in veel landen spreekt men schandaal van Nederland als een land dat niet goed zorgt voor de ouderen en zieken!

:!: Als het aan Rutte en zijn bende handlangers misdadigers ligt zitten over enkele jaren miljoenen landgenoten zonder zorg, met als gevolg dat heel veel mensen ziek blijven en komen te overlijden, ook kinderen en dat is de realiteit!

:!: Kom in verzet tegen de onmenselijke politiek van Rutte en zijn Euro Bende Elite!

Rutte blijft belastingen op alles zoals drank, tabak, benzine, energie etc verhogen, tegen alle afspraken in, ook gaan de huren dit jaar fors omhoog en worden allerlei noodzakelijke regelingen zoals de zorgtoeslag afgeschaft door RUTTE.
Rutte wil de ggz jeugdzorg ook kapot maken en alle schulden neerleggen bij de gemeenten, en ga zo maar door.

:!: Binnen de AWBZ gaat elk jaar minstens 25 miljard Euro om.

minstens 1 miljard blijft aan de strijkstok hangen door fraude en bedrog.

:!: minstens 5 miljard word verspild aan topinkomens.

:!: Grote bedragen die in de miljarden lopen vloeien naar Duitsland, en de pharmacie giganten zoals Bayer.

:?: Waarom gaat de luilak regering de gehele zorg niet reorganiseren naar een humaan systeem waarin
alle burgers betaalbare goede zorg krijgen.? Zorg is een recht! Voor alle mensen!

Omdat Rutte geen einde wil aken aan de roof van miljarden uit de AWBZ pot want dan krijgt hij
het aan de stok met zijn vrienden die geld halen uit de AWBZ pot en zich vak ook nog verrijken
door het handelen met voorkennis op de aandelen markten.

Rutte helpt de heersende elite alsmaar rijker te worden. Deze landverraders gaan er vervolgens met miljarden vandoor ,vertoeven in warme landen en laten zonder enig gevoel van menselijkheid een berooid arm NEDERLAND ACHTER . Het kan dit soort "lieden die hoogverraad plegen aan de Nederlandse Staat en aan Alle Burgers niets schelen dat door hun daden en de schulden die zij veroorzaakt hebben door ordinaire diefstal...veel mensen en kinderen de dood vinden, door slechte zorg, onveilige wegen en alsmaar stijgende misdaad.

Rutte beleid maakt duidelijk dat het welzijn, de veiligheid en de vrijheid van Nederlanders in het grootst denkbare gevaar verkeert. Nooit eerder in de geschiedenis staan de rechten van de mensen op het spel Daarom moet de regering Rutte weg, moeten er nieuwe verkiezingen komen en dient er een regering te komen bestaande uit mensen die van Nederland houden, mensen met passie en visie en de rechten van de mensen respecteren en redden wat er nog te redden valt.

Nederland moet uit DE EU, de gulden moet terug en alle gestolen miljarden moeten worden terug gevorderd en verdeeld worden onder het volk.

Kom in verzet tegen Rutte en de bende elite zakkenvullers en landverraders! nu het nog kan!

WEG MET RUTTE teken de petitie!

Marc Rutte is niet geschikt als premier, hij is niet bepaald betrouwbaar, besteed miljarden aan verkeerde doelen zoals de aanschaf van de JSF, Griekenland, Brussel etc, en bezuinigd in een tijd dat er juist geinvesteerd moet worden waardoor steeds meer mensen steeds minder te besteden hebben en aan de rand van de armoede worden gedreven.

Opbouwende kritiek neemt Rutte niet aan en hij voert de wil van het VOLK niet uit maar voert een ondemocratisch beleid dat Nederland niet ten goede komt en dat slechts de belangen van vreemde mogendheden en de EU elite dient.

Dringende aanbevelingen van topeconomen en van zijn eigen achterban, de protesten van politieke partijen, talrijke organisaties en tienduizenden instellingen legt Rutte lachend naast zich neer. Het kabinet Rutte gaat steeds verder met het voeren van een asociaal bezuinigingsbeleid waardoor de kloof tussen rijk alsmaar groter word.

Het leven word agv de prijsstijgingen en bezuinigingen voor velen onbetaalbaar en de kwaliteit van de zorg gaat bergafwaarts doordat er niet genoeg middelen vrij worden gemaakt om de schrijnende tekorten aan te vullen. .

In tegenstelling tot andere landen zoals Duitsland waar het stukken beter gaat dan in Nederland doordat de overheid wel investeerd en veel minder bezuinigd, doet Nederland het zeer slecht hetgeen te wijten is aan het wanbeleid van de regering Rutte.

Er kan maar een conclusie mogelijk zijn: Marc Rutte moet aftreden!
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1020
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten