Vacatures via Careerjet.nl

Teken de Petitie tegen politiegeweld

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Teken de Petitie tegen politiegeweld

Berichtdoor liefdenetwerk » za 11 jul 2015, 05:29
Teken de Petitie tegen politiegeweld en voor gerechtigheid

Beste bezoekers,

Nederland word opgeschrikt door bezuinigingen, toenemende armoede, meer werklozen en kansarmen, criminaliteit en misstanden en dodelijke slachtoffers als gevolg van het onverantwoordelijke ondemocratische asociale en misdadige beleid van de regering Rutte die niets anders kan dan bezuinigen overal waar het zeer beslist niet mag en echt niet kan. Een regering die miljarden uitgeeft aan oorlogvoering en 40 miljard euro aan (JSF alleen al) en een oorlog annex zogenaamde vredesmissie die totaal in strijd is met welke wet dat ook en het Internationaal Recht want de Nederlandse Strijdmacht heeft helemaal niets te zoeken in de landen waar gevochten word zoals in Irak en Syrie volgens diverse Hoogleraren en rechters.

De regering Rutte heeft tal van schandalen in de doofpot gestopt zoals corruptie en discriminatie en voorheen goed werkende diensten en praktijken dusdanig hervormd dat er steeds meer van alles verkeerd gaat en steeds meer mensen hun baan kwijt raken en de wereld er zeer beslist leuker en zelfs stukken onveiliger op word. Er valt 40 procent meer criminaliteit te betreuren en het is dweilen met de kraan open. Veelplegers die worden gepakt staan binnen korte tijd weer buiten en gaan gewoon door met het plegen van misdaad. Rutte heeft veel gevangenissen laten sluiten om maar te bezuinigen en de regering heeft er voor gezorgd dat steeds meer criminelen hun slag slaan in Nederland waardoor de politie met name ook al zwaar overbelast is geraakt en zeer zeker als gevolg van bezuinigingen en hervormingen en minder personeel.

Door dit waanzinnige Rutte beleid zijn helaas vele landgenoten getroffen, bestolen en gedupeerd en hebben vele honderdduizenden mensen ook geen werk dat er met een beter beleid en rechtvaardige besteding van de miljarden wel degelijk zou zijn. Ook staan steeds meer ouderen op wachtlijsten die beroofd worden van goede zorg en hun pensioen en het recht op een goed verzorgde oude dag waar ze een heel leven voor hebben betaald en premies hebben afgedragen. Honderdduizenden jongeren en oudere mensen staan kansloos en straat arm aan de kant en er komen niet voldoende banen en echte kansen voor de mensen die zo graag willen werken aan een goede toekomst. De regering Rutte heeft ook op het geweten tal van verantwoordelijkheden van de Staat te hebben afgestoten en de Gemeentes opgezadeld met een berg aan taken en kosten zodat ook de Gemeentes alsmaar meer bezuinigen en hun plichten hoe goed ze ook hun beste doen moeten verzaken door het uitvoeren van belachelijke wetten en het door geldtekort wegsturen van rechthebbenden. Door een woud aan beperkende regels en wetten en door de door de regering Rutte zelf veroorzaakte chaos en alsmaar toenemende tekorten ontstaat een nog veel grotere schade en grote onrust onder de bevolking over de tekorten die dan ook zijn ontstaan doordat de regering Rutte heel veel geld opmaakt dat niet ten goede komt aan de Nederlanders. Vele miljarden van uw belastinggeld verdwijnt dan ook elk jaar weer naar de EU en landen zoals Griekenland die veel opmaken en hun schulden niet afbetalen en alsmaar meer schulden hebben door de verstikkende hoge woeker rentes van de leningen van o.a Nederland en Duitsland. De grieken kunnen dan ook alleen nog maar dreigen om uit DE EU te stappen of het op een akkoord te gooien met de Chinezen of met de Russen die al te graag in Griekenland nadat ze daar fors geld ( en de voorziening van gas) in hebben gestoken de baas willen spelen om het westen militair te kunnen bedreigen door plaatsing van wapens en eenheden. Eveneens verdwijnen door het beleid van Rutte miljarden in de zakken van oplichters, witwassers en stelend bankiers die er vaak ook nog met een bonus vandoor mogen gaan van de regering hetgeen zeer veel gedupeerde spaarders landgenoten erg ontevreden en woedend maakt. Al met al heeft de regering Rutte een broeiend onveilig klimaat van tweedeling en tweespalt geschapen en een land waarin miljoenen mensen hun rechten word onthouden. Dat kan dan ook helaas niet anders leiden dan tot onvrede protesten en ongelukken, geweld en alsmaar meer slachtoffers tenzij de regering word gedwongen op te stappen en vervangen word door een betere overheid die het volk naar eer en geweten dient en de mensenrechten naleeft!

Door al die leugens bedrog en fraude ontstaat de ene na de andere ellende en dat zien we helaas in toenemende mate gebeuren. De regering Rutte drijft haar zin door tegen de wil van het Volk door list en bedrog zoals de invoering van de EURO en met de aanschaf van de door velen ongewenste en peperdure JSF en door een woud aan regels en wetten die de Nederlanders niet ten goede komen zoals vrijheidsbeperking, verhoging belastingen en accijns, afbraak van het sociale stelsel, politiegeweld, en ontslag van 250 000 mensen die goed en onmisbaar werk deden in de zorgsector en niet te vergeten de 200 000 jongeren aan wie werk was beloofd maar die helemaal geen werk kunnen vinden omdat er dan ook behalve een tijdelijk baantje als vakkenvuller , aspergesteker of aardbeiplukker, helemaal geen werk is

Maar ook door de grenzen wagenwijd open te zetten zodat alsmaar meer mensen uit vele landen van de wereld naar Nederland komen asiel vragen die allemaal geen werk hebben en geen huis en de taal niet spreken moet er echt wel steeds meer geld worden uitgegeven en het is een feit dat door de toestroom niet alleen vluchtelingen worden opgevangen maar ook steeds meer klusjesmannen uit allerlei landen zoals Polen Bulgarije en Roemenie Letland, en andere gelukszoekers uit vrijwel alle landen binnen afzienbare tijd van alles komen doen en in aanraking komen met justitie. Dit heeft helemaal niets met discriminatie te maken en is een feit evenals het feit dat er meer dan genoeg autochtone Nederlanders zijn die de wet maar al te graag schenden zoals met name om eens te noemen de heren dames corrupte oplichters op het pluche te Den Haag en de vele dieven en handelaren in drugs en andere verboden middelen in Nederland.

Omdat Rutte steeds meer geld en personeel is weg gaan halen bij de politie om aar meer te kunnen betalen aan de EU valt er ook alsmaar meer geweld te betreuren door een woud aan achterlijke slechte wetten en regels en de vreselijke bezuinigingen, en zeker ook door het totaal ontkennen van de keiharde realiteit en schrijnende nood onder miljoenen landgenoten, zieken en ouderen, en kleine kinderen door armoede en onrecht veroorzaakt door de regering . Een regering onder leiding van een onkundig niet opgevoed en asociaal figuur die alsmaar lacht die vervolgens word geconfronteerd met een enorm stemmenverlies en woedende massa waarvan men de woede en protesten in de kiem smoort door met de harde hand op te treden tegen eenieder die ook maar verdachte is of word, en tegen alle landgenoten die protesteren, demonstreren en zij( onschuldig of niet) zich met woord en gebaar verzetten tegen het onrecht en tegen de politie agenten die de wet schenden met gebruik van geweld.

Politiegeweld

Zonder een oordeel te vellen is op de video te zien hoe een onschuldige man die volgens getuigen slechts een grapje maakt over een "wapen in zijn broek?"word gewurgd door een groep van 5 zeer agressieve agenten in den Haag en die houden de man heel erg lang in een klem waardoor deze komt te overlijden door zuurstofgebrek en dat is moord!.In de video is te zien dat de 42-jarige Mitch Henriquez uit Aruba door forse klappen op zijn hoofd en door de wurging alreeds buiten bewustzijn was toen hij in een politiebusje werd gesleurd en velen denken dat hij toen reeds overleden was en de politie liegt. Volgens de bronnen is de heer Henriquez later in het ziekenhuis overleden. Hij kreeg geen spoedeisende hulp op de plek waar hij bewusteloos was geslagen en gewurgd en dat is absoluut misdaad want men had hem direct hulp moeten bieden via ambulance en dat hebben de agenten helemaal niet gedaan. Volgens een Nederlandse officier van justitie is het zuurstoftekort waaraan hij is overleden veroorzaakt door het handelen van de politie agenten. De dood van Henriquez gaf de aanleiding tot tienduizenden claims van politiegeweld en nachten met rellen in Den Haag die hebben geleid tot honderden arrestaties, met als gevolg ontzetting en verbijstering en verdriet en protesten in heel het land over het overlijden van Mitch Henriquez en in andere landen zoals Aruba waar de overheid heel erg bezorgd is en gerechtigheid eist en een zeer grondig onderzoek en berechting van de moordenaars door de regering Rutte!Politie jaagt veel mensen schrik aan door geweldWie droomt nog als heel de wereld wakker is geschud en er in elk land wel degelijk sprake is van discriminatie en misstanden geweld misdaad fraude corruptie en onrecht? Deze plaag van ellende zoals die in Nederland alsmaar toeneemt bij en door de regering Rutte die ook steeds weer in het nieuws is met corruptie schandalen en doofpotaffaires komt overal voor en in sommige landen zelfs vele vele malen erger dan in Nederland en laten we vooral niet de ogen niet sluiten voor de vreselijke oorlogen die in een naam van een Godheid of voor de vrijheid en vrede worden gevoerd terwijl we allemaal weten dat oorlogen veelal worden aangesticht door lui die daar heel veel geld mee willen verdienen. De missies worden gevoerd voor geld macht en voor grondstoffen en olie zoals in Syrie en Irak.Hierbij komt tevens dat de wapenindustrie ongelooflijk veel geld verdient en wel voor meer dan 100 miljard euro per jaar. De Nederlandse wapenindustrie heeft zo bv afgelopen jaar een winst geboekt van 3 miljard euro als het al niet meer is en wie dan grondig gaat uitzoeken wie precies de aandelen van die verderfelijke handel bezit zal zich niet verbazen dat daar hooggeplaatste personen en politici een vinger in de pap hebben en zelfs leden van de Hoge Adel die aandelen bezitten van Lockhead, de bouwer van het afschuwelijke wapen de JSF.

Er zijn ook overweldigende bewijzen van geweld en discriminatie bij de overheid en bij ME en Politie en in het leger maar politiek en de burgemeesters zoals de erg impopulaire en door velen gehate VVder Jozias Van Aartzen van Den Haag hebben dat steeds glashard ontkent en het geweld en de rassenhaat in de doofpot gestopt. Hoe kan het ook anders bij de VVD die alsmaar liegt en van alles belooft en de afspraken niet nakomt en het Volk besteelt. Bij de demonstraties vorig jaar op het Malieveld werd ook al buitensporig geweld gebruikt door ME en politie agenten tegen mensen uit alle landen en Nederlanders waaronder ook nog eens vreedzame jongeren, kinderen en bejaarde landgenoten die kwamen demonstreren uit onvrede en woede en uit grote bezorgdheid en nood door over de bezuinigingen en het feit dat de kloof tussen rijke en arm alsmaar groter word. Dit alles werd door de regering Rutte in de doofpot gestopt en veel mensen durven niet eens aangifte te doen uit vrees voor geweld of het verlies van uitkering of hun baan en dat zijn de feiten en daar is een overvloed aan bewijs voor zoals op sociale media waar films van onrecht en de verslagen zo ook op twitter massaal werden en worden gedeeld .

Laten we wel even goed voor ogen houden dat het gros(merendeel) van de politie goed werk doet en alles doet om het land veilig te houden maar we mogen de ogen niet sluiten voor de rotte appels waaronder bepaalde groepjes agenten, en eenheden met of zonder racisten die speciaal worden ingezet om er keihard op los te slaan en iedereen die het niet eens is met het beleid een forse aframmeling te geven en in de cel te gooien. Hierin ligt dan ook de grote fout die de overheid maakt door misdaad zoals stelende bankiers te belonen, de zakken te vullen, de democratie kapot te maken en geweld te gebruiken want met geweld los je helemaal niet op en word het alleen maar onveiliger en gebeuren er alsmaar meer ongelukken. Juist door naleving van de mensenrechten en door het Recht zijn loop te laten hebben en door een deugdelijke Justitie word de samenleving er veiliger en beter op voor ons allemaal.De regering Rutte in deze blijkt hierin helaas een waardeloze regering die zich vrijwel niets wil aantrekken van het VOLK der Nederlanden en liever de kont kust van de machtige Merkel en Junker die binnen de EU de skepter zwaaien. Door de bezuinigingen (minder en slecht betaalde politie, ondeskundig ontevreden of overwerkt personeel, chaos door de reorganisatie door Rutte, en sluiting van talrijke gevangenissen en het los laten lopen van tuig en criminelen), ondeugdelijke wetgeving(te slappe en of te milde taak straffen en vrij uit laten gaan van veelplegers en boeventuig) en doordat de grenzen niet goed beschermd worden tegen mensen die komen om de wet te overtreden is de criminaliteit in Nederland de laatste jaren zeer fors gestegen met 40 procent. Steeds meer landgenoten worden slachtoffer van een misdrijf en de daders ,als ze al gepakt worden, komen er doorgaans vanaf met een veel te lichte straf of taakstraf of zelfs helemaal geen straf. De gedupeerde slachtoffers worden vrijwel nimmer door de Staat vergoed voor het leed en de schade. Dat alles is de schuld van de regering Rutte!

Veiligheid en een rechtvaardige samenleving kunnen niet bestaan met een overheid die niet deugd en politie opdracht geeft om keihard geweld te gebruiken tegen eenieder die op grond van uiterlijk , politieke voorkeur, sekse, religie of land van herkomst, of op basis van een vermoeden een verdachte word, wie ook maar in de weg loopt en het niet eens is met het beleid van de regering Rutte en evenmin door hardhandig en grof geweld tegen landgenoten die gebruik maken van het democratisch recht om te spreken en te demonstreren en het recht op de vrije meningsuiting mits de grondwet niet word geschonden.

De wereld en het land worden er alleen maar veiliger en beter op voor alle mensen door het RECHT, door een deugdelijke democratische sociale en eerlijke overheid en door een goed georganiseerd justitieel apparaat dat zorgt voor de handhaving en de naleving van de wet voor iedereen.

Daarom verzoeken wij nog een maal de regering Rutte en eisen wij

Gerechtigheid door te zorgen voor een grondig onderzoek, een parlementaire enquete naar ontoelaatbaar politiegeweld, mishandeling, moord, en zo ook naar discriminatie en schending van de mensenrechten bij overheid, leger, ME en bij de politie,

Wij, het Nederlandse volk eisen dat alle betrokken politie en ME agenten en leidinggvenden ter verantwoording worden geroepen voor de mogelijke misdaden en de schending van de mensenrechten en van de grondwet, en veroordeeld worden voor de misdaden die zij gepleegd hebben.

Wij eisen dat het Openbaar Ministerie excuses aanbieden aan de familie van Henriquez en aan alle andere slachtoffers van geweld en discriminatie door de betreffende politie agenten

Wij eisen dat familie en alle slachtoffers van racistisch politiegeweld, of geweld dat is gebruikt in strijd met de mensenrechten en met de grondwet door de politie, financieel worden gecompenseerd voor alle materiele en emotionele schade agv bij de wet verboden politiegeweld.

Grondig onderzoek uit te laten voeren naar de verantwoordelijkheid van burgemeesters en hun rol bij het racisme zoals bij de vvder burgemeester Jozias van Aartzen die de misstanden steeds glashard ontkent heeft, racistische politiepraktijken, “etnisch profilering” , schending van de mensenrechten

Wij eisen een deugdelijke rechtvaardige wetgeving! , waaronder berechting van een ieder die de wet schend zoals dieven, fraudeurs, veelplegers, racisten, verkrachters, kop schoppers, politici, burgemeesters, loverboys, doodrijders, mensensmokkelaars, drugsbarons, evenzeer berechting van stelende of frauderende bankiers, politie en of ambtenaren die zich aan delicten en schending van de wet en mensenrechten schuldig maken.

redlove Teken en deel als je nog niet hebt gedaan.


***
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten