Your Hosting

Amsterdam Tramhalte 3 moet terug en vlug

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Amsterdam Tramhalte 3 moet terug en vlug

Berichtdoor liefdenetwerk » ma 21 sep 2015, 21:22


:!: Tram 3 stopt vanaf 14 december niet meer op de halte Amsteldijk en dat is de zoveelste ramp na de asociale bezuinigingen van Rutte op de zorg voor de ouderen die vrijwel zonder vervoer komen te zitten. Daarom demonstreren de ouderen en sympathisanten tegen het ondoordachte en onverantwoordelijke besluit van het GVB.:?: De tram wordt al heel lang veel gebruikt door de ouderen. Zij kunnen met lijn 3 wel en wee naar het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis en elders reizen. Vanaf 14 december zouden zij enkelen honderden meters verder moeten lopen naar de Van Woustraat of de Wibaustraat. Het GVB zegt te kiezen voor het opheffen van een aantal haltes om te bezuinigen en verklaarden dat er meer dan genoeg andere haltes in de buurt zouden zijn voor de ouderen hetgeen niet juist is want die liggen veel te ver weg.

:roll: Rutte zette de trend : Asociaal alsmaar kappen en bezuinigen op Zorg en ouderen

:| In de vlugheid maar zoveel mogelijk te bezuinigen en meer winst te maken zoals Rutte dat voorstaat om vervolgens de rijkste mensen rijker te maken en het geld te verspillen aan alles behalve aan De Nederlander en de ouderen die met keihard werken en betalen van premies Nederland hebben opgebouwd tot een welvarend land, is de GVB voorbijgegaan aan het feit dat de ouderen van vervoer worden verstoken en in de kou honderden meters zouden moeten gaan lopen en velen daartoe niet in staat zijn, en er ongelukken kunnen geschieden zoals in de winter uitglijden en valpartijen. De ouderen word groot onrecht aangedaan omdat we allemaal recht op hebben op een goed vervoer en te spreken over een goede zorg waar heel Amsterdam afgelopen week voor is gaan demonstreren op Het Damrak en Het Westerpark en wel tegen de onmenselijke en asociale bezuinigingen op de zorg door Rutte.

eenheid Wij en veel Amsterdammers verzoeken De GVB haar overhaaste beslissing om de halte te sluiten terug te draaien zodat de ouderen weer zoals vanouds gebruik kunnen maken van het vanouds goede en vertrouwde vervoer!

redlove LNW Amsterdam Redactie
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten