Your Hosting

Het Ziekenfonds moet terug!

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Het Ziekenfonds moet terug!

Berichtdoor liefdenetwerk » di 22 sep 2015, 01:34
ziekenfonds.jpg


Nog 2.000 LIKES te gaan, bij 40.000 schrijven we een brief aan de Tweede Kamer.

:!: Red De ZorgIn Amsterdam is de manifestatie Red de Zorg . Ruim 30 000 mensen verzamelden zich op het Damrak om te protesteren tegen bezuinigingen in de zorg door Rutte. Zolang de regering weigert om de kwaliteit van de zorg te verbeteren zullen meer acties komen zoals deze afgelopen jaar al in heel Nederland zijn gevoerd door miljoenen landgenoten, zorgwerkers en 300 000 door Rutte aan de kant gezette zorgwerkers.

:o Deze regering bezuinigt miljarden op de zorg.

Terwijl verzorgingshuizen sluiten en ouderen langer thuis moeten blijven wonen, bezuinigt de regering op de zorg thuis.
Terwijl ouderen in een verpleeghuis te weinig zorg en aandacht krijgen omdat de werkdruk voor medewerkers torenhoog is, bezuinigt de regering op de verpleeghuizen.
Terwijl zorgverzekeraars recordwinsten maken, bezuinigt de regering op de zorg aan psychiatrische en gehandicapte cliƫnten.

Honderdduizenden mensen die zorg nodig hebben omdat ze ouder worden, psychische problemen of een handicap hebben, raken deze zorg kwijt.
Tienduizenden mensen die in de zorg werken, verliezen hun baan of hun inkomen.

:arrow: Wij roepen de regering daarom op om de afbraak van de zorg nu te stoppen. TEKEN HIER DE PETITIE

roosje Terug naar oude vorm van ziekenfonds

Poging tot het bewerkstelligen van een debat in de Tweede Kamer over het ziekenfonds dat veel burgers terug willen in de oude vorm. Met daarbij de vraag welk nut de huidige regeling heeft ten opzichte van het oude en waarom Nederland dit systeem gebruikt terwijl andere landen in de EU dat niet doen.

Het huidige zorg systeem is voor velen onbetaalbaar geworden. Voor zover iedereen dat begrijpt ook totaal onnodig. Verzekeraars maken miljarden winsten terwijl andere EU landen veel betere oplossingen bieden.

Doel van deze petitie is om in duidelijke, voor iedereen begrijpbare taal antwoorden te krijgen over het hoe en waarom.
en verzoeken

Tekst en uitleg vanuit de tweede kamer plus een verklaring wat het precieze doel is van het huidige systeem, wetende dat het volk het niet eens is met de miljarden winsten die worden gemaakt door verzekeraars.

Een antwoord op de vraag hoe het kan dat de premies zo verschrikkelijk hoog zijn en de eigen risico's niet afwegen tegen de totale kosten.

:arrow: Teken hier de Petitie Terug naar oude vorm van ziekenfonds !


Ter bewustmaking
Ruim 4 Miljoen ouderen hebben alsmaar minder zorg en velen zijn eenzaam en verstoken van hulp.

Ruim 600 000 vrijwilligers zijn in Nederland actief op het gebied van zorg cultuur en samenleving

De regering Rutte heeft 300 000 zorgwerkers baanloos gemaakt, allemaal mensen die keihard nodig zijn in de zorg

Voor meer dan 4 miljoen landgenoten is de zorg niet te betalen en mijden de mensen die zorg behoeven de huisarts of gaan niet naar het ziekenhuis omdat ze de eigen bijdrage niet kunnen betalen.

Steeds meer jongeren ( + 25 % ) maken agv de bezuinigingen van Rutte een einde aan hun leven...Sinds Rutte regeert is het aantal zelfmoorden onder ouderen en middels euthanasie verdrievoudigd

Ga naar Ziekenfonds moet terug , klik op LIKE en deel dit bericht!

2 van alle 5 Nederlanders heeft geen zorg uit geldgebrek terwijl de zorgverzekeraars MILJARDEN WINST BOEKEN

45 procent van alle Nederlanders heeft een slecht of half rot gebit omdat ze de tandarts niet kunnen betalen

De ziekenhuizen nationaliseren en het ziekenfonds weer terug. Basispremie incl alle behandelingen 60 euro en de verzekeraars moeten de pot teruggeven aan de regering.

Alle privatiseringen zijn mislukt hier in Nederland het werkt alleen maar zelfverrijking in de hand bij de hoge heren of zijn het gewoon een stelletje zakkenvullers over de ruggen van de gewone man hier in Nederland. Alleen dingen terug draaien willen ze niet omdat het allemaal egotrippers zijn.

Bestuurders van academische ziekenhuizen omzeilen de geldende declaratieregels massaal. Bestuurders zouden onder meer dure wijnen, sterrenrestaurants en snoepreisjes declareren en in te dure hotelkamers overnachten.

De regering Rutte besteed meer geld dan ooit in de geschiedenis aan verrijking van de rijken, luxe en onzin, aan het Koningshuis, defensie en een gigantisch vermogen aan EU en de instroom van nieuwkomers, gelukzoekers en een groot aantal vluchtelingen uit Syrie, Irak, Afghanistan, Yemen en andere landen

Alleen recht en eerlijke wetgeving maakt vrede en eenheid maar discriminatie en onrecht wekken tweespalt en verdeeldheid en oneindig leed en dat moet ten alle tijden worden voorkomen in het belang van alle Landgenoten.!

Als de regering Rutte blijkbaar genoeg geld heeft of niet zij dient alles in eerste instantie aan te wenden voor een goede zorg, voor banen , tegengaan armoede en het welzijn van de Nederlanders en allen die in Nederland wonen. Daarom is het van belang de massa instroom te beperken tot alleen de mensen die moesten wegvluchten uit humanitaire gronden. Alle mensen hebben eenzelfde recht dus betekent dat dat men de Nederlanders vanouds niet moet achterstellen en discrimineren door het bevoordelen van de rijke elite, bankiers topverdieners, en het Koningshuis of door de extra privileges voor nieuwkomers zoals voorrang op huisvesting, gratis vervoer en zorg en voorrang bij werkbemiddeling etc . Alle mensen dienen gelijk goed en rechtvaardig behandeld te worden door de overheid. Zorg en onderdak zijn een humaan recht en laten we niet vergeten dat er in Nederland meer dan 80 000 daklozen zijn en veel landgenoten jarenlang op een wachtlijst staan bv voor verpleging of voor een sociale huur woning, zij mogen beslist niet benadeeld worden en dienen op hun beurt als eerste geholpen te worden omwille het recht en omdat het eerlijk en rechtvaardig is.
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten