Red de Democratie TEKEN NU!

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Red de Democratie TEKEN NU!

Berichtdoor liefdenetwerk » di 22 sep 2015, 23:15
Jongens (m/v), let's write history.

Check deze epische video door een GeenPeil-fan, met speakers aan! Want jullie zijn fantastisch, en hebben gister in 24 uur meer dan 22.000 krabbels binnen gehaald. De tussenstand ligt dus ongeveer op 244.000! We hebben nog 6 dagen lieve mensen. Dus kijk deze video en besef dat jullie geschiedenis aan het schrijven zijn. Dit valt of staat met jullie individuele inzet. Zo is het, en niet anders. Dus share deze video uit alle macht, tag zoveel mogelijk mensen, en zorg dat we voor 28 september 300.000 handtekeningen verzamelen op https://teken.geenpeil.nl/! Alleen jullie kunnen de democratie redden. Let's do this.

Posted by GeenStijl on dinsdag 22 september 2015


Afbeelding

Beste mensen.

Jullie zijn fantastisch, we hebben in 24 uur meer dan 22.000 krabbels extra binnen gehaald.

De tussenstand ligt ongeveer op 254.000! We hebben nog enkele dagen dus kijk deze video en besef dat jullie geschiedenis aan het schrijven zijn.

Dit valt of staat met jullie individuele inzet. Zo is het, en niet anders. Dus share deze video uit alle macht en zorg dat we voor 28 september 300.000 handtekeningen verzamelen op STEUN ONS EN TEKEN NU! >

:!: Alleen jullie kunnen de democratie redden. Let's do this. STEUN ONS EN TEKEN NU! >

Wat is Geenpeil?:o Op 21 maart 2014 tekenden 28 regeringsleiders van EU-landen en de Oekraïnse premier Jatsenjoek een associatieverdrag tussen de Oekraïne en de EU. De EU zal de Oekraïne politiek en financieel steunen, de Oekraïne zal op haar beurt “Europese normen en maatstaven” invoeren.

:?: Maar Is u ooit gevraagd wat u van deze expansie van de EU vindt? Heeft Rutte, Samsom, Pechtold ( en voorgangers Kok, Zalm en de Haagse Bende op het pluche ) u ook alles verteld over de grote nadelen van de Euro en de teloorgang van de welvaart in Nederland door de miljarden afdrachten aan Brussel. Heeft men U ook verteld dat De Nederlanders alsmaar minder en op het laats helemaal niets meer te zeggen hebben over de politiek en het beleid in eigen land en dat er van enige democratie nauwelijks nog sprake zou zijn? Dat heel Nederland niet meer vrij zou zijn maar zou verworden tot een geknechte 'uitgeperste slaaf" van de Elite te Brussel en dat de Nederlander niet eens meer kan en mag doen waar men van oudsher zo goed in is zoals de vrije handel? Werd u verteld dat de cultuur en de zorg zouden worden afgebroken en het sociale stelsel? Dat er alsmaar meer op ouderen en de zorg cultuur veiligheid en onderwijs en arbeiders en op de armen zou worden bezuinigd? Dat 250 000 zorgwerkers zouden worden ontslagen en alsmaar meer zieken gehandicapten en de ouderen geen zorg meer krijgen of die niet kunnen betalen? Heeft premier Rutte u ooit verteld dat Nederland zou verworden tot een schuldenland met een fenomenale staats schuld van 500 000 000 000 Euro en dat Nederland op tal van lijsten alsmaar naar onderen duikelt. Heeft Rutte u uitgelegd dat u er in ieder geval 40 procent armer op zou worden en dat de elite alsmaar rijker word en de kloof tussen arm en rijk alsmaar groter met als gevolg dat miljoenen landgenoten met honger in de rij moeten staan bij de voedselbank? Is u ook vertelt dat uw rechten van u worden afgepakt en wat te denken van de afbraak van de vaderlandse cultuur en en de van oudsher gekoesterde tradities?

:P GeenPeil vindt dat uw mening wel belangrijk is en dat uw recht is. Het is de hoogste tijd dat wij als volk een duidelijk democratisch signaal naar Den Haag zenden. Daarom hebben we een raadgevend referendum aangevraagd. Hiervoor zijn 300.000 handtekeningen nodig voor 28 september. Dat is met uw steun zeker haalbaar. Of u nu voor het associatieverdrag bent of juist tegen, uw stem dient goed en wel en klare taal gehoord te worden.

:idea: Zet uw handtekening door op “DIRECT TEKENEN” te drukken. Vul uw gegevens in en onderteken het formulier met uw handtekening. Vergeet niet daarna op de link in de verificatiemail te drukken, dit maakt uw digitale handtekening rechtsgeldig. Als u vragen heeft, kunt u op de pagina “hulp bij digitaal tekenen” kijken of uw vraag daar beantwoord wordt. Anders kunt u contact opnemen met democratie@geenstijl.nl. We helpen u graag.

:idea: Erik de Vlieger (@EWdeVlieger) bij BNR Roelof Hemmen over GeenPeil. Klik op < om af te spelen...U kunt de GeenPeil campagne verder helpen door GeenPeil.nl te delen met vrienden, familie en collega’s. Elke handtekening is nodig. Ook vindt u onder de tabbladen “mediaoverzicht” en “promotiemateriaal” in het menu op de website van Geenpeil.nl meer informatie over de belangrijkste campagne van de eeuw en posters om uit te printen. roosje Uw steun wordt ten zeerste gewaardeerd!

:!: STEUN ONS EN TEKEN NU! >

Aanbevolen Videos

Moldavie wil heel veel Euros uit Nederland
Statement : Alleen door de feiten en "waarheid" van beide en van alle kanten en partijen te tonen zowel de multiculturele verrijking, humanitaire opvang en inburgering, oorzaken en gevolgen maar eveneens de nood bij azcs en gerelateerde misdaad in de steden aan de orde te brengen kan een zo objectief mogelijk en eerlijk beeld ontstaan vanwaar uit de politiek naar eer en geweten verstandige en effectieve besluiten MOET nemen in het belang van en voor het het welzijn van de Nederlanders en allen die in Nederland verblijven. Helaas blijkt de regering Rutte blind en doof voor de kiezer en voor de realiteit en beslist het kabinet van alles wat waar de meerderheid absoluut niet mee gediend is hetgeen alreeds tot protest en acties van Miljoenen Landgenoten heeft geleid in de afgelopen jaren en de laatste maanden. Het is een feit, het protest zal alleen nog maar forser worden omdat de regering zich niets aantrekt van de noden en van de wensen van de bevolking.

De internationale gemeenschap dient bilateraal tot overeenstemming te komen en zsm stappen te ondernemen om de oorlog zoals in Syrie te beeindigen en grootschalige opvang te bieden in de betreffende regio s om de vluchtelingen hun recht en veiligheid te waarborgen. Alles wat maar mogelijk is dient in het werk gesteld te worden voor het herstel van de enorme verwoesting en schade door de oorlog. De opvang van vluchtelingen dient naar draagkracht verdeeld te worden in regios en lidstaten en dient volgens internationaal recht te geschieden waarbij het bieden van humanitaire hulp de hoogste prioriteit heeft.

Gezien de noden en tekorten in Nederland is volgens diverse politici een zekere grens bereikt en kan Nederland niet nog eens veel meer mensen opvangen. Met een concreet kostenplaatje, aantal en krachtdadig humaan beleid komt de regering Rutte echter geenszins.

LNW

:!: De democratie moet worden hersteld!

:!: Er dient een nieuwe sociale democratische regering te komen die het volk dient naar eer en geweten

:!: Fraude en corruptie bij bankiers en overheid dienen te worden aangepakt met keiharde maatregelen!

:!: Alle Nederlanders hebben gelijke rechten en plichten, geen een mag boven de wet staan ook de Koning niet!

:!: Alle mensen hebben recht op een goede betaalbare zorg, recht op een woning, goed onderwijs, werk, vrijheid, toekomst, een basisinkomen etc

:!: Aangezien ruim 75 procent zeer ontevreden is over de regering Rutte dient deze het ontslag aan te bieden en moeten er zsm nieuwe verkiezingen komen.

:!: Nederland verdient veel beter dan Rutte , en wel een regering die doet wat goed is voor het land en voor de mensen en een overheid gevormd uit rechtschapen en kundige mensen die de wet eerbiedigen.


Bronnen

:!: NOS Journaal De Duitse veiligheidsdiensten vrezen het ergste dat de grote vluchtelingenstroom zal leiden tot een toename van het aantal geradicaliseerde strijders. Dat zei de baas van de veiligheidsdienst BfV, Hans-Georg Maassen.


Uit de kranten

:!: VNL-voorman en voormalig advocaat Bram Moszkowicz zit nog niet in de Kamer. Toch heeft hij al een breekpunt voor als zijn partij aanschuift bij onderhandelingen over de vorming van een nieuw kabinet: de vluchtelingen.

:!: Moszkowicz kijkt met angst naar de vreemdelingenstroom die naar Nederland komt. Hij denkt dat veel vreemdelingen ’ons het leven niet gunnen’ en vreest onthoofdingen. Volgens Moszkowicz brengt Rutte Nederland in het grootste gevaar met het huidige vreemdelingenbeleid.

:!: Gerard Joling laat weten dat er eerst maar eens voor legale Nederlanders gezorgd moet worden.

:!: Zullen wij eerst eens kijken wie van de legale Nederlanders en met name ouderen een bed, bad en brood nodig hebben? Er zijn inmiddels ouderen genoeg zonder zorg!!!"

:!: Steeds meer landgenoten, jong en oud, prominenten en BNNers spreken zich uit en staan op voor een beter welvarend humaan Nederland!*** *** ***
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: Amsterdam


Re: Red de Democratie TEKEN NU!

Berichtdoor Endinge » do 02 jun 2016, 08:49

It's really amazing You can share it. Jean efficient, making the mine.
Endinge
 
Berichten: 2
Geregistreerd: do 02 jun 2016, 08:37Trackback Link
Facebook Comments


Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten