Probeer G Suite cloud productiviteits pakket kosteloos veertien dagen uit.

Handtekeningenjagers vd Volkspetitie Red de Zorg gezocht

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Handtekeningenjagers vd Volkspetitie Red de Zorg gezocht

Berichtdoor liefdenetwerk » do 26 nov 2015, 00:35
Afbeelding

Handtekeningenjagers voor de Volkspetitie Red de Zorg gezocht!

Voor 15 december willen we dat meer dan 1 miljoen mensen de Volkspetitie getekend hebben. Die dag gaan we ze in Den Haag overhandigen aan de staatssecretaris van Rijn. Om daarvoor te zorgen hebben we jouw hulp nodig!

Op zondag 29 november gaan we handtekeningen ophalen tijdens de Klimaatparade in Amsterdam. We verzamelen om 11.45 uur voor de AH op het Museumplein (tegenover het Concertgebouw). Om 12 uur lopen we mee met de stoet door de stad. Tijdens deze parade verzamelen wij zoveel mogelijk handtekeningen.

Op zaterdag 5 december gaan we bij de Ziggo Dome en de Arena handtekeningen ophalen. We verzamelen om 18.30 uur bij station Bijlmer Arena.

Het kabinet bezuinigt ruim 3 miljard op de zorg. De FNV wil dat de bezuinigen gestopt worden en dat er goede afspraken komen zodat de kwaliteit van zorg voorop staat. Afgelopen zomer maakten ruim 1000 zorgmedewerkers in het bijzijn van staatssecretaris Van Rijn bekend dat er in zes weken tijd ruim 700.000 handtekeningen waren opgehaald voor de Volkspetitie Red de Zorg. Met deze petitie roepen de honderdduizenden ondertekenaars de staatssecretaris op in te grijpen en de bezuinigingen te stoppen. Op 12 september tijdens de Red de Zorgdemonstratie in Amsterdam riepen nogmaals 15.000 mensen de staatssecretaris gehoor te geven aan de eisen in de Volkspetitie. Van Rijn heeft 210 miljoen extra beschikbaar gesteld voor de welzijn in de verpleeghuizen en is met de FNV in overleg.

:!: Aanmelden kan via mlueer@abvakabo.nl

Op 15 december gaan we naar Den Haag om de handtekeningen aan staatssecretaris Van Rijn aan te bieden. FNV regelt gratis vervoer. Schrijf je in via: http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/aanmeld ... -den-haag/

:?: Wil je meer doen? Via http://www.fnvvoorzorg.nl kun je petitielijsten aanvragen.

Je kan hiermee vrienden, familie, buren en collega’s vragen om ook te tekenen. Andere plekken waar veel mensen willen tekenen zijn bijvoorbeeld in de bioscoop, op de markt, bij de voetbalwedstrijd en in de rij bij de supermarkt. Als mensen de Volkspetitie steunen kun je hen direct vragen om een petitielijst mee te nemen en óók handtekeningen op te halen. Je kunt ook een link met de Volkspetitie sturen naar je contacten met de oproep deze te tekenen. Meer informatie en ideeën vind je op http://www.fnvvoorzorg.nl.


roosje LNW Promotion 2015 Reddezorg
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1020
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten