Vacatures via Careerjet.nl

Wie of wat is SOO eigenlijk?

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Wie of wat is SOO eigenlijk?

Berichtdoor liefdenetwerk » wo 20 jul 2016, 16:25
Een beweging van burgers met een nationalistische ondertoon, die het recht in eigen hand neemt: de Soldiers of Odin (SOO). Ook in Zuid-Limburg net als in andere Provincies is deze burgerwachtbescherming actief .

Wie of wat is SOO eigenlijk?Naar aanleiding van de massa-aanrandingen in Keulen, Hamburg, Stuttgard, Salzburg, Zurich van 1 januari 2016 werden er reeds burgerwachten opgericht in Duitsland en Finland.

Ook wij doen dit nu in Nederland. Gezien de politiek en justitie niet capabel zijn de burgers te beschermen, en dan zullen we het zelf moeten doen.

Daarom deze groep: "Soldiers of Odin Nederland". redlove Facebook https://www.facebook.com/S.O.O.Netherlands/?fref=ts

What Soldiers of Odin is?

We are:

critical of immigration, yet a street patrolling club that creates safety
the eyes and ears of the police


Overal in Europa steken steeds meer verhalen de kop op, over misdragingen door (voornamelijk) Arabische immigranten.Van Roofovervallen, winkeldiefstallen, mishandelingen, en drugshandel, worden bijna dagelijkse kost. Maar waar voor ons echter de absolute grens ligt, bij onze vrouwen, onze ouderen en onze Kinderen.

Daar heb je namelijk simpelweg vanaf te blijven.Helaas blijkt steeds vaker dat vooral in de grote steden van Europa, vrouwen, en ouderen zich steeds minder veilig voelen op straat. We rekenen op onze regering die onze veiligheid moet waarborgen, maar aangezien deze weg kijkers niks doen dan alleen thee drinken en leugens via de NOS verspreiden. Helaas is nog niet lang geleden op veel plaatsen gebleken dat de macht, die het geweldsmonopolie in handen heeft, de veiligheid van onze vrouwen en ouderen niet kan waarborgen.

Sterker nog, ondanks alle waarschuwingen, signalen en nieuwsberichten worden er meer en meer (voornamelijk) Arabische jonge mannen vrijelijk toegelaten tot Nederland en onze buurlanden. En juist deze groep is het, die voor de topscore in misdaad zorgt. Hier zal een weldenkend mens besluiten om maatregelen te nemen. En die maatregelen worden niet genomen door de politiek, daarom nemen wij die maatregelen. Mensen willen helpen is een geweldige eigenschap, maar het is dan wel belangrijk om aan een paar voorwaarden te voldoen.

Daarbij is de eerste regel ‘Let op uw eigen veiligheid’. En daar ligt op dit moment een groot probleem. Onze regering heeft samen met het logge EU-orgaan de poort wagenwijd open gezet. Dit zonder betrouwbare controle.Wij kunnen en mogen niks anders dan dit accepteren.We zien het gebeuren maar we mogen en kunnen er niks tegen doen.Door bezuinigingen op politie en defensie, hoeven we er ook steeds minder op te rekenen dat er door hun goed gehandeld kan worden als de problemen nog groter worden.Ze kunnen het nu tenslotte al niet aan.Wat blijkt uit de hoeveelheden recente liquidaties en het enorme percentage niet opgeloste misdrijven.

Veiligheid voor ons zelf en onze geliefden zal geen vanzelfsprekendheid zijn met voortzetting van het huidige beleid.Het zal er simpelweg op neer komen dat we als burgers meer voor ons zelf op moeten gaan komen.Dat zal niet eenvoudig zijn, maar met een goede organisatie is er veel te bereiken.Daarom hopen we met de Soldiers Of Odin zoveel mogelijk mensen samen te brengen die hier op een constructieve manier over na willen denken aan bij willen dragen.

Veiligheid bevorderen.

Volgens Kiewiet wil de SOD proberen de straten weer veilig te krijgen:

,Als een Nederlander, Pool of Bulgaar zich misdraagt, dan grijpen we ook in." Op de vraag waarom de organisatie zich zegt te richten op Arabische asielzoekers, zegt Kiewiet: ,,Wat de reden is? Kijk om je heen. Je hoort niets anders dan berichten over aanranding en mensen lastigvallen. Asielzoekers hier gedragen zich intimiderend naar vrouwen. Je bent hier te gast, dat hoor je niet te doen."

Hoe word de veiligheid verbeterd?

Om te beginnen nadenken over wat er gaande is, en het belang er van inzien en daar op voorbereid te zijn. En dan te weten dat u niet de enige bent.Van buurt-app en buurtwacht, tot wellicht georganiseerde groepen die bereid zijn een bijdrage te leveren aan de veiligheid.Onafhankelijk van politiek, maar puur gericht op behoud van veiligheid en welvaart voor de mensen die Nederland een fijn land gemaakt hebben. en we pakken ook Nederlanders aan die de fout in gaan en wij zouden het mee krijgen. als we op dat moment aanwezig zijn.

* Ons belangrijkste doel is om de straten veilig te maken en te houden *

Om het kristalhelder te maken voor iedereen die dit leest en misschien achteraf anderen dingen proberen te beweren:

Soldiers Of Odin Zijn Geen:

** Drugsbende

** Motorcycle Club (MC)

** Criminele organisatie

** Agressieve heethoofden die er enkel op uit zijn om verwondingen toe te brengen.


We willen dat mensen zien en horen en weten dat we iedereen zullen helpen die hulp nodig heeft.

Soldiers Of Odin?

Kritisch ten aanzien van immigratie, maar toch een op straat Patrouillerende club die veiligheid creëert.
De ogen en oren van de politie.

Soldiers Of Odin wil ook aan goede doelen mee doen, zodat we de Nederlandse Burgers zullen en kunnen helpen als het nodig is.
Bereid om een bijdrage te leveren aan de veiligheid bij en tijdens evenementen en andere situaties als we gevraagd worden.

Wij zijn van mening dat er veel mensen ons willen sluiten, maar die zich niet durven aan te sluiten vanwege een aan ons onterecht toegewezen slechte imago.
Wij zijn de grootste bekendste groep in de wereld op dit moment, de patrouilles in de straten zullen niet worden gewijzigd of gestopt door de slechte pers/media. Wij zullen het tegendeel bewijzen.

Jullie kunnen ons in de toekomst bereiken via berichten, maar ook face-to-face als je ons in het straatbeeld ziet lopen.

Trek gerust aan onze mouwen en maak een praatje met ons, zodat we kunnen tonen wat we echt zijn, en niet wat de media en andere organisaties van ons proberen te maken.

We wensen samen te werken met andere straat patrouillerende groepen, die naar meer veiligheid van onze burgers streven.
Laten we proberen om de straten veiliger te maken en te houden zonder oorlogen tussen ons.

De meeste nieuwe leden snappen dat en willen daar aan meewerken. Serieus iets betekenen voor NEDERLAND!

Voor meer informatie bent u hartelijk welkom op de SOD

redlove SOD Facebook https://www.facebook.com/S.O.O.Netherlands/?fref=ts

redlove SOD Website http://www.soldiersofodinnetherlands.tk
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten