Molenstichting Weerterland laat de molens leven

Iedereen die de cultuur een warm hart toedraagt en deze onder de aandacht wil brengen kan gratis berichten plaatsen op het Cultureel Prikbord. info:mailto info@liefdenetwerk.nl


Molenstichting Weerterland laat de molens leven

Berichtdoor liefdenetwerk » do 04 jul 2013, 11:39
Molenstichting Weerterland laat de wieken draaien

redlove Molenstichting Weerterland beheert vier gemeentelijke windmolens in Weert. Dat zijn de Sint Annamolens van Keent en Tungelroy en molen . Door het (laten) opleiden van vrijwillige molenaars zorgt de molenstichting er ook voor dat deze molens regelmatig draaien en malen. Bovendien zet de Molenstichting Weerterland zich in voor de promotion van alle Weerter molens.

roosje De 125 jaar oude Sint Annamolen van Tungelroy aan de Tungeler Dorpstraat en de ruim 110 jaar oude molen De Nijverheid in Stramproy werden tussen 2009 en 2011 gerestaureerdroosje De Molen van Nijsroosje Molen De Nijverheid Stramproyroosje Evenementen.

Afbeelding

Afbeelding


respect! Links

Molenstichting Weerterland
http://weerterland.blogspot.com/
Molenstichting Weerterland beheert vier gemeentelijke windmolens in Weert. Dat zijn de Sint Annamolens van Keent en Tungelroy en molen . Door het (laten) opleiden van vrijwillige molenaars zorgt de molenstichting er ook voor dat deze molens regelmatig draaien en malen. Bovendien zet de Molenstichting Weerterland zich in voor de promotion van alle Weerter molens. Hier leest u het laatste molennieuws en kunt u naar de foto's van onze activiteiten kijken.
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Cultuur prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten