Your Hosting

SGP Christenen lopen gevaar in azcs Nederland

Iedereen die de cultuur een warm hart toedraagt en deze onder de aandacht wil brengen kan gratis berichten plaatsen op het Cultureel Prikbord. info:mailto info@liefdenetwerk.nl


SGP Christenen lopen gevaar in azcs Nederland

Berichtdoor liefdenetwerk » ma 28 sep 2015, 13:54
Grote anti-vluchtelingen demonstraties door heel Europa
Christelijke vluchtelingen in asielzoekerscentra zijn hun leven niet zeker. Zij worden door strenggelovige moslims uitgescholden, gespuugd, geslagen en met de dood bedreigd. Ook christelijke kinderen worden aangevallen.

NOS
'Crisisopvang vluchtelingen is een chaos'

De opvang van vluchtelingen in Heerenveen verloopt alles behalve vlekkeloos. Dat zegt burgemeester Tjeerd van der Zwan in het Friesch Dagblad. Hij is bang dat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) de grote vluchtelingenstroom niet aankan.
Een jonge Syriër uit het azc in Giessen, waar verkrachtingen voorkomen, waarschuwt dat mannen er 'leuzen schreeuwen die IS roept voordat ze mensen onthoofden'. ,,Ik kan hier als christen niet blijven." Elders gingen christenen, moslims en jezidi's met elkaar op de vuist tijdens de ramadan.In een onderkomen voor vluchtelingen in het Duitse Erfurt is sprake van gruwelijke misstanden. Vrouwen vernederen en misbruiken de vrouwen seksueel en er vinden sadistische praktijken plaats. Zo ‘urineren mannen over alleenstaande vrouwen uit andere landen’ en ‘als vrouwen slapen is aanranding aan de orde van de dag’. Dit blijkt uit een geheime interne memo van een legerarts die is uitgelekt, meldt Wierd Duk in het AD.In diverse warme landen worden jonge meisjes en vrouwen uitgehuwelijkt, tegen hun zin moeten ze dan trouwen.De regering Rutte heeft geen enkele aanpak tegen de volgens de Nederlandse wet verboden gedwongen huwelijken, en faalt in alle opzichten door de grenzen open te houden en deze vorm van illegaliteit toe te staan.

:o september 28 2015 Kinderen van 13 jaar en ouder werden gedwongen te trouwen

22 tienermeisjes die in Syrië zijn uitgehuwelijkt, zijn onderweg naar het Groningse Ter Apel. Ze reizen hun mannen achterna, die al in Nederland zijn. Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) waar RTV Noord heeft de cijfers en zo blijkt dat twee meisjes van 13 jaar en twee meisjes van 14 jaar onderweg zijn naar Nederland. Ook is een 15-jarig meisje getrouwd met een 38-jarige man. Tussen januari 2014 en begin van dit jaar hebben zeker 34 Syrische kindbruiden asiel aangevraagd in Nederland, volgens de cijfers. Negen van hen zijn inmiddels meerderjarig.

Nederland erkent kindhuwelijken als die in het land van herkomst zijn geregistreerd. Daarop is veel kritiek. "De meisjes hebben eigenlijk hulp nodig. Op het moment dat ze gevangen zitten in een gedwongen huwelijk is de kans op nieuwe trauma's groot", zegt een hulpverlener tegen RTV Noord.

Pas vanaf volgend jaar geldt een wet die deze kindhuwelijken in Nederland niet erkent. Maar nu al eist de Kamer actie. "Hier moet acuut iets aan gedaan worden", zegt CDA-Kamerlid Peter Oskam. "Hier heeft de overheid de taak deze meisjes te beschermen naar onze wetten, normen en standaarden. Kindhuwelijken zijn volstrekt onacceptabel en we kunnen deze praktijken in Nederland niet toestaan."

"We kunnen niet wegkijken terwijl deze jonge meisjes gevangen zitten in een gedwongen huwelijk", zegt PvdA-Kamerlid Attje Kuiken. "In de nieuwe wet wordt al geregeld dat Nederland dergelijke huwelijken niet langer accepteert, maar in de tussentijd kunnen we niet stilzitten. Deze meisjes moeten beschermd worden."

Asielzoekers die zich schuldig maken aan geweld, moeten geen asiel krijgen. Dat vindt SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij. "Laat helder zijn dat wie een ander bedreigt, het recht op een verblijfsvergunning verspeelt. Dat staat nu al in de Vreemdelingenwet", aldus de parlementariër maandag.In de steden is de misdaad niet meer te overzien zowel in Duitsland als vele andere Europese steden. In het van oudsher zo vrije Gouda, is het leven sinds de komst van azcs alsmaar onveilig en leven anno 2015 de burgers in doodsangst. De politie staat machteloos tegen de verkrachtingen, diefstal met zware mishandeling van jongeren en ouderen door georganiseerde bendes. De overheid Rutte heeft de structurele problemen steeds in de doofpot gestopt en is nooit met een effectief beleid gekomen om de orde te herstellen door de daders aan te pakken en of het land uit te zetten.

Volgens hulpverleners ligt de kans dat christenen in azc's slachtoffer worden van geweld 'rond de 100 procent'. Behalve gevluchte christenen zijn ook vertegenwoordigers van de Koerdische minderheid van jezidi's vaak slachtoffer van geweld. Er doken afgelopen periode ook steeds meer berichten op over verkrachtingen in azc's van vrij jonge meisjes, zonder onderscheid op het land van afkomst of de religie.De SGP wijst op diverse berichten van de afgelopen tijd over het geweld tegen de christenen. "Daaruit blijkt dat zij regelmatig worden bedreigd en geïntimideerd, soms alleen maar omdat zij een kruisje dragen.

"van bommel" De Standaard

Elk boek waar fascisme haat en oorlog jegens andersdenkenden word opgeroepen zoals Hitlers "Mein Kampf", maar ook de koran teksten waarin word opgeroepen tot misdaad in de naam van de allerhoogste moeten bij internationaal recht worden verboden.

In geen enkel land mag getolereerd worden dat mensen van welke religie dan ook hun eigen wetten gaan bepalen en al helemaal geen wetgeving die misdaad en haat propageert jegens andersdenkenden of niet gelovigen. Geloof misdaad extremisme moet worden uitgebannen en daarom is het noodzakelijk de grens te sluiten en eenieder die in de naam van een geloof de wet schend en misdaden pleegt per direct het land uit te zetten.

Mondiaal verbod op haat religies

In de gehele EU moeten alle boeken en geschriften van religies waar haat en moord en misdaad word gepropageerd verboden worden en de aanhangers die de wet schenden door de politie opgepakt en berecht wegens lidmaatschap van georganiseerde misdaad. Elke misdadiger hoort in detentie of voorgoed het land uitgewezen worden

:!: Misdaad mag niet lonen, voor iedereen van welke religie dan ook!

redlove
The fruit of the Spirit is love, joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness. ~ Gal 5:22


* Bronnen

Crisis opvang is een chaos

SGP wil geweldadige azielzoekers terugsturen

Nederland in de uitverkoop door PVDA

Polen niet blij met nieuwe wetten
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Cultuur prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten