Probeer G Suite cloud productiviteits pakket kosteloos veertien dagen uit.

de glasharde leugens over Pim Fortuyn.

Dit Forum is geheel gewijd aan Pim Fortuyn, verkozen tot de beste politicus en grootste Nederlander aller tijden.


de glasharde leugens over Pim Fortuyn.

Berichtdoor liefdenetwerk » do 22 aug 2013, 15:26
Pim Fortuyn was een genie en bezat veel kwaliteiten. Tientallen boeken heeft hij geschreven over hoe hij dit land zag en binnen enkele maanden legde hij het falen van de elite macht bloot en stuurde als oppositieleider politieke prutsers en zakkenvullers naar huis.

Afbeelding

Pim beschikte over charisma en kwaliteiten waarbij hij de zittende klasse ver achter zich liet. Zij waren niet blij met het feit dat ze werden ontmaskerd als dieven, leugenaars en bedriegers. De elite heersers spanden een complot van spelletjes en leugens om Pim te demoniseren. Onder het mom van “Bescherming van de staat” werd er alles aan gedaan om Pim zo negatief als maar mogelijk af te schilderen, door het zaaien van tweespalt en haat. Toen bleek dat het duivels complot niet slaagde en Pim alsmaar populairder werd en de verkiezingen met glans zou winnen , besloot de elite Bilderberg groep om Pim te laten vermoorden. De daders( vermoedelijk drie man) werden nooit gepakt, behalve de extremist en patsy Volkert van de Graaf die voor de moord opdraaide en een wel erg lage straf kreeg opgelegd.


Haatzaaiers, leugenaars, zakkenvullers en extremisten kregen nimmer een straf opgelegd, zoals Marcel van Dam,
die Pim Fortuyn voor een minderwaardig mens uitmaakt.


De top 10 leugens over Pim:

10) Marcel van Dam: “Pim is een minderwaardig mens”
Als je dan toch een leugen verkoopt kun je die meestal het best zo groot mogelijk doen, dan valt dat in de praktijk het minst op. Van Dam, PvdA-prominent, waarvan het onverklaarbaar is dat deze man bij de VARA nog zo’n prominente plaats inneemt terwijl hij met een bewezen track-record met leugen en bedrog verantwoordelijk is voor het opblazen van een frisdrankindustrie. Juist deze man voelt zich geroepen dusdanige verwerpelijke onzin uit te kramen.


9) Rob O., PvdA wethouder te A. sprak over Pim F. in plaats van een normale discussie met hem te voeren.
Pim was noch een junkie als Christianne F., noch een crimineel, maar Rob “Kutmarokanen” Oudkerk kreeg het op het laatst niet meer voor elkaar de normale fatsoensnormen in acht te nemen. Ook Rob presteerde het op wanstaltelijke wijze de 2e Wereldoorlog autrosities te gebruiken voor de politieke kruistocht tegen Fortuyn.

8) “Hij heeft geen oplossingen”
Alles was er op gericht Pim zwart te maken. De paarse regering moest toegeven op de winkel gepast te hebben in hoogtijdagen, maar geen enkele gedurfde visie, laat staan oplossingen voor sluimerende problemen aan te hebben ge dragen. Dit slappe beleid van pappen en nathouden heet in jargon de boel bij elkaar houden. Pim’s oplossingen zijn nooit op een faire manier getest mogen worden. Het is dan nogal opmerkelijk dat juist degenen die bewezen weinig zaken opgelost hebben gaan duiden dat andermans oplossingen niet deugen.

7) Minister De Vries op 6 mei: “De overheid heeft hem in voldoende mate beveiligd”
Een gotspe pur sang. Pim werd dagelijks en constant bedreigd en heeft van de overheid ondanks herhaalde verzoeken geen centje beveiliging gekregen. De Vries, als we zagen hoe hij die verklaring van zijn briefje aflas, geloofde zelf ook voor geen meter in zijn eigen verklaring. Opmerkelijk daarbij was dat het op 6 mei plots wel mogelijk was alle politici 24-uursbescherming te geven na ontvangst van een eerste mailtje op de computer. De Vries zou eigenlijk een plaats verdienen meer richting de nummer 1 positie, maar het is dringen aan de top, dus moet hij het met deze 7e plek doen.

6) Op zes: Folkert Jensma, hoofdredakteur NRC Handelblad op 6 mei: “Het is een grote schande dat we Fortuyn in ons midden hebben die we aan de 2e wereldoorlog moeten herinneren.”
Zelden heeft een krant zich zo belachelijk gemaakt als het NRC op die dag. Als we dan toch iemand aan de 2e wereldoorlog moeten herinneren, persoonlijk houd ik helemaal niet van het misbruiken van die episode, dan zijn het lieden als Folkert die meedoen met het van staatswegen zwartmaken van de individu Fortuyn, zoals we dat ook kennen van het 3e Rijk.

5) Melkert: “Nederland word wakker !!!” en zijn vergelijking van Fortuyn met Le Pen.
Feit was dat Nederland steeds wakkerder begon te worden. Zozeer zelfs dat in Rotterdam de zittende elite compleet naar huis was gestemd en Pim met een “landslide victory” het mandaat van het Rotterdamse volk kreeg. Melkert, geheel en al de weg kwijt, wist dan ook absoluut niet meer over welke boeg hij het gooien moest. Toen koos de PvdA lijsttrekker maar voor de onzinnige vergelijking met Le Pen. Een vertwijfelde leugen om het tij trachten te keren. Goed voor een 5e plaats.

4) Commissie met huisvriend van Kok, vd Haak en Mr Doofpot himself, Hoekstra: “Zelfs al was Fortuyn beveiligd, dan nog zou een moord niet te voorkomen geweest zijn.”
Grotere onzin en duidelijkere onder het tapijt veeg methodes zijn nooit eerder zo openlijk getoond in Europa. Nagenoeg alle beveiligings-experts zijn het er over eens dat Pim met een fractie van waar de andere politici mee beveiligd zijn, nu waarschijnlijk nog bij ons zou zijn. Als klap op de vuurpijl haalde Volkert vd Graaf zelf deze hele stelling van de commissie onderuit door te melden dat als hij beveiligingsagenten had gezien zijn abjecte daad niet gepleegd zou hebben.

3) Zalm en de VVD: “Het is een gevaarlijke man die lijkt op Mussolini”
Opmerkelijke taal van een partij die bij de laatste verkiezingen er niets, maar dan ook niets aan gelegen heeft laten liggen om tot in detail de ideeen van Pim als de eigen politiek te verkopen. Met terugwerkende kracht maken zij zich tot kampioen hypocrisie. Een top drie positie is hun deel.

2) Minister President Wim Kok: “Het is een haatdrager en een tweedrachtzaaier”
Kok wist zich absoluut geen houding aan te meten toen Karel vd Graaf een heel klein beetje doorvroeg waar de Minister President het op baseerde om dit soort ernstige zaken over een onderdaan te verkondigen. Kok, zoals we hem kennen, hield niet van dit doorvragen, en reageerde norsig in de trant dat dit nou eenmaal zo was. Kok zal het ongetwijfeld ergens besproken hebben, maar wist ook niet meer precies hoe hij deze nonsens moest verkopen.
Ongekend was het juist, het enthousiasme wat oplaaide overal waar Pim opdaagde. Hij gaf de mensen een gevoel mee te tellen. Waar hij kwam verzamelden zich vrolijke menigten waar zijn naam gescandeerd en zijn handtekening gevraagd werden, zoals we dat tot die tijd enkel kenden van sport- en pophelden. Uiteraard waren er ook de minder plezierige onmoetingen zoals de gang naar het stembureau in Rotterdam of de stront en kostaanval in Den Haag, maar die mensen kunnen toch echt geschaard worden onder het kopje zeer negatieve extremisten waar toch niet bepaald het land mee opgebouwd wordt. In ieder ander normaal land zou iemand als Kok al lang verbannen zijn; echter in Nederland alles behalve dat en wordt hij zelfs –op miraculeuze wijze- benoemd tot minister van Staat.

1) En dan komen we aan bij de absolute top. Met recht kan gesteld worden de kroon op de leugens. En dat is niet eens zozeer een uitspraak, als wel het ontbreken daarvan. De naam van Pim is nooit gevallen, noch op Prinsjesdag, noch in de Kerstrede. De dame die anders altijd zo haar invloed laat gelden, of het nou gaat om het openen van een ambassade in een land waar het absoluut geen algemeen nut dient, of het helpen afserveren van een onwelgevallige politicus als Brinkman. Die heeft het niet voor elkaar gekregen, of het heeft niet behaagd, Pim ooit te noemen. Hiermee wordt de zekere Minister President niet alleen gemarginaliseerd maar zelfs geheel genegeerd.

Daar Pim ook zelf aangaf de regering (= Staatshoofd en Kabinet) mede-verantwoordelijk te houden voor het geval hem wat mocht overkomen, en met dit opvallende gedrag daarbij opgeteld, zou het goed zijn als diezelfde regering, dus met name de absolute top, zich publiekelijk verantwoord, desnoods in de rechtzaal. De verantwoordelijken mogen niet ongegeneerd hun invloed in Nederland laten gelden zonder over deze onverkwikkelijke zaken verantwoording af te hebben gelegd. Als we met de politiek in het reine willen komen, dan zullen eerst deze zaken opgelost en geheel klaar moeten worden. Dan kunnen we daarna wellicht met Nederland weer echt vooruit. Pim = King. En zelfs als hij er niet meer is, dan is hij het toch.


Bron KLOKKENLUIDERONLINE.IS
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1020
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: AmsterdamTrackback Link
Facebook Comments

Keer terug naar Pim Fortuyn Forum

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten