Your Hosting

Teken de #petitie Voor hulp aan all kanker patienten

Hier treft u nieuws oproepen en mededelingen van het van Liefdenetwerk


Teken de #petitie Voor hulp aan all kanker patienten

Berichtdoor liefdenetwerk » ma 14 sep 2015, 22:49
Teken nu de petitie Voor levensreddende hulp aan kankerpatiënten !

In Nederland zijn vele honderden mensen met kanker E.A. die niet lang meer leven als ze de noodzakelijke veelal dure medicijnen niet krijgen. De zorgverzekeraars maken miljardenwinst en vergoeden veelal niet.

"Moet ik dan maar dood omdat ik in Nijmegen woon?'

In Amsterdam kunnen patienten ook al niet terecht. En ook het Erasmus MC kan alleen eigen patiënten met nivolumab behandelen. Artsen hebben met het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AvL) gebeld. De Longartsen bevestigden dat patienten wordend doorverwezen en van het kastje naar de muur worden gestuurd. Meer dan de patiënten uit de eigen regio kunnen het AvL en de andere ziekenhuizen volgens hen zeggen niet aan.

Het nieuwe medicijn nivolumab is vrij op de markt en geeft in sommige gevallen zelfs mogelijk enkele jaren levensverleninging, maar het wordt niet overal gegeven omdat de vergoeding van het peperdure medicijn helemaal niet goed is geregeld. De regering Rutte heeft tot nog toe ook geen gelden beschikbaar gesteld en de zorgverzekeraars steeds maar toegelaten om miljardenwinsten te boeken terwijl er steeds minder vergoed word en honderdduizenden oudere landgenoten , zieken jong en oud en gehandicapten slechte, geen of nauwelijks meer de zorg krijgen waar elk mens recht op heeft.

Hiertoe, de zorg verbeteren en Rutte stoppen met kappen en de afbraak van de zorg , zijn reeds vele burgerpetities en acties gestart zoals de petitie voor de afschaffing van het Woekerwinst Zorg Stelsel en vervanging door een Nationaal Ziekenfonds zonder winstoogmerk! op 12 september demonstreerden 40 000 mensen in Amsterdam voor een humane zorg en in heel Nederland waren miljoenen mensen op de been om te pleit voor een goed zorgstelsel en betaalbare zorg voor alle mensen in Nederland.

Levensreddende Hulp aan Kanker Patienten Zeer Noodzakelijk!

redlove PETITIE !!!

:arrow: Via de petitie Staats Kanker Nood Fonds verzoeken wij de regering Rutte dringend om zsm een Staats Kanker Nood Fonds in te stellen waaruit de kosten voor hulp en de medicijnen voor patienten met kanker vergoed worden. Bovendien vragen wij dat de zorgverzekeraars de teveel geinde (lees de woeker winsten) terug geven aan de burger of in het fonds stoppen.

Wij verzoeken de regering in deze momenteel nog de regering Rutte zsm een fonds op te richten waaruit de medicijnen en noodzakelijk hulp worden vergoed aan alle patienten met kanker!

:!: Teken hier de petitie laat uw hart spreken !

*** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
Avatar gebruiker
liefdenetwerk
Beheerder
 
Berichten: 1019
Afbeeldingen: 4
Geregistreerd: za 17 maart 2012, 01:06
Woonplaats: Amsterdam


Re: Teken de #petitie Voor hulp aan all kanker patienten

Berichtdoor Sicaimayes » ma 12 dec 2016, 09:57

I have read and feel it means a lot of me.
Sicaimayes
 
Berichten: 2
Geregistreerd: ma 12 dec 2016, 08:58Trackback Link
Facebook Comments


Keer terug naar Prikbord

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten